Thursday, October 26, 2017

EPHYRA SKIN NANO : SERUM KECANTIKAN MENJADIKAN KULIT CERAH BERSERI



EPHYRA SKIN NANO

HARGA : RM68 SM/ RM 78SS

  POSTAGE : RM7 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


-------------------------------------



Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum adalah serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra. Dengan menggunakan Teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland, serum ini telah teruji dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan kulit yang rosak dan mengembalikan kulit yang cantik berseri. 



BEBAS dari sebarang bahan kimia, merkuri dan hydroquinone serum ini sangat senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak. Gabungan formulasi bahan antioksida iaitu Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C dan E mampu mencerah dan menaikkan seri wajah. 




EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM menggunakan gabungan formulasi bahan antioksida iaitu Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C dan E mampu mencerah dan menaikkan seri wajah. 


Teknologi Nano adalah teknologi terkini dan  sangat popular dalam bidang kecantikan. Teknologi ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga mudah meresap untuk masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang telah meresap akan memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal dan tidak berminyak. Dengan serum ini, ia memberikan manfaat kepada kulit iaitu : 


MEMULIHKAN : Mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia turut memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang & muda. 

MEMPERBAHARUI : Menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna. 

MELINDUNGI : Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen anti-oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit. 




KEUNIKAN EPHYRA SKIN NANO 

1.Hanya sekali sapuan ke wajah akan nampak terus kesan kulit jadi tegang & tona kata lebih BERSERI & GLOWING

 2.CEPAT MERESAP & TIDAK BERMINYAK dgn teknologi Nano yg dipatenkan di SWISS

3.DAH ADA UJIAN KLINIKAL & PROVEN RESULT

4. DISAHKAN SELAMAT OLEH KKM & TIADA MERCURY, PARABEN & HYDROQUINONE





10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM 

1. Mengecutkan jerawat 
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur 
4. Menghilangkan bintik-bintik hitam 
5. Mencerahkan kulit kusam 
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah 
8. Menghilangkan lebam bawah mata 
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn ) 
10. Memberikan efek kilauan pada wajah 
 No. 11. Bila pakai serum ini sebelum apply foundation/make up, make up korang takkan pecah atau berbelak. Ianya memberi kesan make up yang rata dan tahan lama! Sebab tu kena pakai serum muka tau sebelum pakai make up lagi-lagi serum muka Ephyra Skin Nano. Yang lagi best, ianya juga sesuai untuk semua jenis kulit. Lelaki pun boleh pakai juga tau! 




FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
EPHYRA SKIN NANO


Membantu menganjalkan kulit wajah yang kendur.
Membantu menegangkan kulit.
Mengatasi bintik-bintik hitam.
Membantu memperbaiki tona kulit tak sekata.
Mengatasi masalah lebam bawah mata.
Membantu merawat sunburn.
Membantu mengekalkan kelembapan kulit.
Membantu mencerahkan kulit kusam.
Membantu mengecutkan jerawat.



CARA PENGGUNAAN EPHYRA
SKIN NANO


Selepas mencuci muka,titiskan 2-3 titis serum ke atas telapak tangan.
Kemudian gunakan hujung jari dan ratakan serum pada beberapa bahagian
muka dan leher.

Dengan urutan yang lembut,sapukan serum hingga meresap ke dalam kulit.
Seterusnya gunakan serum setiap hari,siang dan malam.


Untuk kesan yang optimum di sarankan guna pada waktu siang dan malam. Anda tak perlu risau lambat untuk bersiap setiap pagi kerana serum ini wangi dan cepat meresap ke dalam kulit. Kulit rasa segar dan lembap serta merta tau. Sebotol 15ml Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh tahan 3-4 minggu penggunaan bergantung pada penggunaan anda. 

Serum repair kulit terbaikk setakat nih! Kulit jadi lembab je berbanding dulu kering sangat. Pori makin mengecil..ehh banyak la perubahan lagi-lagi!



Serum Ephyra Skin Nano memfokuskan pemulihan dari dalam supaya kulit anjal, memperbaiki tekstur dan menambahkan keremajaan kulit wajah kita. .



TIPS PENJAGAAN KULIT


Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia 
yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh
 disapu pada lengan dan leher.

 Wap panas. wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.

 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.






EPHYRA NANO SKIN MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM) ( KKM NOT 161200124 K)

Ephyra Skin Nano produk 100% Original dijamin HALAL
 dan disahkan KKM !.




TESTIMONA MEREKA YANG MENCUBA BERPUAS HATI!



















DAPATKAN SET KECANTIKAN EPHYRA DENGAN HARGA ISTIMEWA!



APA DALAM SET EPHYRA SKIN CARE SERIES :-

1) Sabun Ephyra Skin Bar ( RM39 )
2) Serum Ephyra Skin Nano ( RM68 )
3) Pelembap wajah Ephyra Skin Snow ( rm48 )


HARGA ISTIMEWA : RM140


====================================

5 SEBAB EPHYRA SKINCARE SERIES JADI PILIHAN NO#1
====================================


1. KUALITI TERJAMIN – gunakan bahan semulajadi & Halal.

2. KESELAMATAN TERBUKTI – Ada kelulusan KKM NOT
3. TESTIMONI YG BERPUAS HATI – beribu orang EPHYRALOVERS share feedback & testimoni
4. SESUAI UNTUK SEMUA – tak kira kulit jenis apa, insya Allah sesuai & boleh guna. 


---------------------------------------------------


EPHYRA SKIN NANO


HARGA : RM68 SM/ RM 78SS

  POSTAGE : RM7 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design