Monday, March 28, 2016

Stay Natural Mud Face



STAY NATURAL MUDFACE
ISI KANDUNGAN : 100g

HARGA : RM80 SM / RM 90SS

HARGA PROMOSI KAMI : RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP


----------------------------------------------------------------------------




Stay Natural Mudface adalah produk kecantikan yang dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR. Lumpur yang ni bukan biasa-biasa tau... lumpur STAY NATURAL MUDFACE ni terdiri daripada kolagen, apple stemcell, gluta dan Charcoal. Tak payah kita susah-susah nak pergi ke spa menghabiskan duit beratus-ratus sedangkan kita boleh buat spa di rumah dengan bajet yang tak sampai seratus! 


DGN LUMPUR PUN KULIT BOLEH LICIN & RUNCING!


Stay Natural Mud Face Bertindak 3 Dalam 1 - Berfungsi sebagai 
MASK + SCRUB + CLEANSER


 Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita.  Sebab tu la kita  tengok kalau spa-spa yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sebagai salah satu beauty treatment mereka. Orang-orang korea memang dah jadi amalan wajib buat lumpur sebagai rawatan kecantikan mereka. Tak mustahil la kulit orang korea semua cantik-cvantik dan licin-licin belaka walaupun usia dan mencecah 40-50 tahun.


LEBIH 1 RIBU UNIT TERJUAL SETIAP HARI~



Nak tahu..Ramai yang MENYESAL sebab tak mula guna MUD FACE dari dulu~
Tahu tapi tak endah, bila dah famous ramai yg mula mencari!
Dengan Mud Face, kami gerenti kesan seawal 3 HARI!



"MUD FACE memang best..Sapu je rasa sejuk sangat. Lepas cuci esoknya jerawat mengecut..Sampai husband tanya, aikk.. semalam nampak muka ada jerawat, harini dah hilang?? Miracle sangat sis, mask lumpur ni!" - Ateeqa, Ipoh


9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA MUD FACE

- Mendapat DAGU yg lebih RUNCING
- Tiada lagi DOUBLE CHIN
- BLACKHEAD & WHITEHEAD hilang
- JERAWAT di muka terhapus
- PARUT pudar seawal 24 jam
- Tona Kulit CERAH SEKATA
- JERAWAT dibelakang badan hilang dgn cepat
- Menanggalkan DAKI pada lengan, ketiak & peha
- Kulit menjadi SELEMBUT bayi


Kelebihan Stay Natural Mud face walaupun baru sekali pakai dimuka, terasa kesannya. Jerawat pada kulit muka semakin mengecut.  Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! Bukan je baik untuk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk. Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, say bye bye to kulit kusam~ 






Pemakaian Mud Face memberikan sensasi sejuk & nyaman bagaikan rawatan eksklusif di spa! Kaki facial n spa tentu tau mud facial & treatment ni mahal dan tak semua mampu! Sebab itulah kami keluarkan produk Mud Face yg semua org boleh guna & alami ‘your own spa treatment’ di rumah!


CARA GUNA STAY NATURAL MUD FACE

- Gunakan 2-3 Kali Dalam Seminggu
- Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering
- Calit Mud Face sedikit kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit muka
- Biarkan kering dalam 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
- Boleh digunakan pada bila-bila masa samada pagi atau malam

*Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker
Selepas bangun tidur, cucikan muka sehingga bersih

*1 Bekas Berat 100g dan tahan 3-4 bulan penggunaan.
Stay Natural Mud Face telah mendapat kelulusan KKM : NOT150601394K




"Kawan2 office semua jeles tengok kulit saya. Ramai tanya produk ape yg berkesan sangat ni??… Officemate terkejut laa…sebab dulu kulit muka saya berjerawat smpai ke sekeliling muka, sekarang semua habis lenyap. Kulit pun makin licin & cerah..Thank u Mud Face sebab buat saya lebih yakin!" - Diana, Kajang


" Saya ni pantang nampak cermin...nampak je cermin mula la nak belek-belek muka tu...carik bintik-bintik hitam dimuka. kalau nampak memang kerja nak picit je la..(huh puas hati padan muke kau bintik hitam )..tapi lepas guna MUDFACE ni satu bintik hitam pon tak nampak...berkesan sungguh MUDFACE ni!!!" - Hana, Ipoh


Testimoni bergambar Pengguna yang menggunakan Mudface






















----------------------------------------------------------------



STAY NATURAL MUDFACE
ISI KANDUNGAN : 100g

HARGA : RM80 SM / RM 90SS

HARGA PROMOSI KAMI : RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design