Thursday, July 13, 2017

AuraWhite 15x Ganda Berkesan Lagi Putih Melepak!! : AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL




AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


-------------------------------------



LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! ! LEBIH EXTRA STEMCELL!!






Phyto Fruity Stemcell+ Collagen diformulasikan dengan teknologi sel stem yang diekstrak dari 15 jenis buah-buahan bersama manfaat dari sumber kolagen, mutiara, minyak kelapa dara dan tomato untuk membantu menyerlahkan seri wajah, mengatasi masalah kulit di samping meningkatkan tahap kesihatan dengan menyeluruh.


Phyto Fruity Stemcell+ Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki dan wanita.




Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION


+ Kesan seawal 7 hari.

+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus 
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu

+ Sesuai untuk lelaki dan wanita







KANDUNGAN UTAMA DALAM AURAWHITE SC+15X STEMCELL


Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.


Extra Glutathione

Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas
15x Stem Cell dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.


Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)

Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.


Rose Hips

Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.


Camu Camu Fruit

60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.


Astaxanthin

Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.


Hyaluronic Acid

Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.


Oregano Leaf

Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.


Pearl Powder

Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.







Fenomena Kulit Cerah Gebu Halus Mulus
Sudahkan anda mendapat nutrisi hebat dari Aurawhite Beauty



Pengguna 1



"Lepas minum Aurawhite kulit saya makin cerah dan lembap. Dah la rasa berry dia sedap sangat tkde la rasa susah nak minum. Lagi rasa nak minum banyak2 lagi la hehe"



Pengguna 2



"Dah lebih 20 botol minum n dah dapat hasil dia tumit kaki dulu pecah now licin je, rambut gugur pun tkde. Mak saya pun minum sekali lutut tak sakit or lenguh2 nak buat kerja pun laju. Aurawhite ni bukan untuk kulit je tapi banyak khasiat lain. Memang produk terbaik. "



Pengguna 3



"Dulu jerawat besar dan kulit berminyak malu sangat sebab dah tak yakin. Sekarang jerawat nak tumbuh pun segan hehe, terima kasih aurawhite"





Cara Penggunaan Aura White Beauty Stemcell+Collagen

Bancuh 2 sudu Phyto Fruity Stemcell+ Collagen bersama 120 ml air sejuk

Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker

Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur

Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong



Beli Aurawhite Stemcell anda akan dapat Shaker + Sabun Body Whitening PERCUMA!!


KINI ADA 6 Pilihan Untuk Anda:-




TESTIMONI AURAWHITE YANG BERJAYA












----------------------------------------


AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design