Wednesday, April 20, 2016

Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen



DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN
ISI KANDUNGAN 1 BOTOL : 30 BIJI

HARGA : RM80 SM/ RM85 SS

HARGA PROMOSI KAMI : RM 45 SM / RM50 SS
FREE POSTAGE

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembayaran

----------------------------------------------------------------------------




Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. 


Di dalam setiap tablet mengandungi 

1000mg Vitamin C daripada oren :
menyinkirkan toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut




 Produk Dian'z Vitamin C & E kini berwajah baru! Kesan lebih cepat! Extra Peral! dan LEBIH MURAH !!

Kesan dpt dilihat seawal 2 minggu pertama
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Kesan yang dapat dilihat:
* Memutihkan seluruh badan
* Parut jerawat pudar
* Jeragat pudar
* Kulit halus dan lembut






Kebayakan produk kolagen tak sesuai diambil ibu hamil yang kurang dari 5 bulan....tapi dengan Dian'z Vitamin C & E boleh diambil wanita yang hamil kurang dari 5 bulan.!! Bukan setakat itu sahaja wanita haid dan ketika berpantang boleh ambil vitamin ni!!!









Cara Penggunaan :
Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam.

Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. 







Manfaat untuk ibu dan anak : bukan kulit ibu sahaja malah kulit anak akan lebih cerah dan putih. mengurangkan rasa lesu,lancarkan proses penyusuan,susu lebih banyak untuk bayi anda.. insyaAllah..





Sharing dari owner Dian'z  

Vitamin C & E + whitening collagen: bahannya ada 4 sahaja,, collagen form ikan talapia, glutathione,dan maquiberry dan vitamin c berasaskan oren. . semua sumber alam n halal.. & produk ni ada kkm.Ibu menyusu dan mengandung pun boleh ambil..saya servey ramai yg alahan pada marine collagen termasuk saya sendiri. kebanyakkan yg alah pada udang, sotong dan ketam memang x leh ambil supplement berasakan marine collagen.. collagen ikan talapia. tak de gatal2 or alahan.. so siapa yg alah dgn marine collagen nanti leh cuba my own produk.. gunakan collagen kulit ikan talapia, tak menggunakan rumpai laut.. ? mcm yg selalu org jual tu...tp bg yg alah pada ikan talapia..tak di galakkan ambil la. tp kalau alah udang sotong.ketam..tkde msalah.tk sama mcm marine :) dan peratusan org alahan pada ikan talapia sgt la kecil..collagen utk tegangkan, kurang parut.. gebukan kulit.

Maquiberry lak lebih kpd vitamin E ..jarang digunakan dan susah nak cari produk berasaskan maquiberry.. dia mudah hadam dalam air.. & 90% badan kita adalah air.. dan khasiatnya sgt la tinggi. lebih tinggi dari acai berry dan blueberry .. ? boleh tgk pic di atas..fungsi buah ni utk buang toksik.. so jerawat akan berkurang..kulit akan bersih.

Glutathione utk memutihkan.lebih tinggi mg di ambil, lebih cpt la putih, tp jgn smpai overdose ye.

Manakala Vitamin adalah vitamin C berasaskan oren. utk baiki sel kulit mati.. beri rangsangan utk proseskan kulit baru..kulit yg fresh dan bersih


"Assalammualaikum.. sebelum ambil DIAN’Z vit c & e + whitening collagen ni banyak jgak masalah kesihatan dan kulit.. antaranya :-

Sebelum pengambilan 
1. Selsema dan kerap bersin pagi2 ( resdung)
2. Kulit kusam & berminyak
3. Liang pori terbuka luas..huhu
4. Parut jerawat & jerawat halus
5. Eyebag yg agak ketara

Selepas sebulan pengambilan
1. Jarang sgt kene selsema skrg n bersin da kurang
2. Kulit da x berminyak cam dulu2.. nampak flawless gitu & semakin cerah.. lembut je ble sentuh (ske sgat2!! ) ?
3. Liang pori da x bpe nak nmpak
4. Ni part y paling suke --> parut jerawat da hilang n jerawat halus da x muncul smpai skrg ?
5. Eyebag pon da berkurang..




Q & A :-


1. Vitamin C & E berapa harga ? cara makan ?
- RM80.00 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK TIDAK TERMASUK POS . 
- ambil satu biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja.

2. Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
- Yea , pasti halal, product bumiputra dan di buat di kilang bertaraf GMP, dan di luluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan
- sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent

3. Vit C & E sebenar nya untuk apa?
- untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan jerawat dan jeragat serta parut, membantu pertumbuhan sel baru..

4. kalau kita stop ambil vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?
- kalau stop tidak akan beri kesan kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..tnya pada diri anda.jika produk yg baik utk tubuh anda knp perlu berhenti ?

5. Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil vit C & E ni ?
- Depend atas metabolisme masing2.ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3hari.paling lambat 3bulan. So jgn baru makan sebulan dah give up ye

6 . boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
- Tidak di galakkan jika vitamin yg anda makan sekarang mmpunyai vitamin c, e, pure collagen & glutathione krn vitamin dian C & E telah mmpunyai semua di atas..jd jika anda makan lg.. akan double.. boleh jd overdose...tetapi jika campur dengan vitamin garlic,ikan or vco tiada masalah Tapi kalau anda rasa anda cukup keperluan vitamin dalam badan anda, xperlu amik any supplemet lagi dah.

7. Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein,seafood?
- ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa. vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak memberi alahan kepada individu yang alahan seafood

8. Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
- Sesuai .sy syokan untuk wanita yang sudah baligh.. kalau belum baligh masih kanak2. Agak tidak sesuai.hormon pun masih muda remaja.. 16tahun dan ke atas. selalonya umur 40an dah stat ada jeragat. stil blh makan.untuk pudar kan jeragat

9. Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
- Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Vitamin c & e ini akan cair.dan akan salur melalui darah..mana mungkin darah pergi kt muka je kan ? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x

10. vitamin C & E ni mengemukkan tak ?
- Hoho kalau ia mengemukkan .SAYA org pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak mengemukkan.

11. mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
- ye boleh utk ibu menyusu dan mengandung. Sbb sy sendiri mengandung sy makan dan sy n baby sihat tetapi jika anda ragu2..anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian.. keselamatan baby Adalah yang utama kan ?

12. Tengah berpantang boleh makan ke ?
- boleh tetapi pendpt sy tak galakkan.sbb anda makan bersama jamu yang panas..lada hitam.so habiskan pantang anda dulu..hanya 44 hari kan ? sabar la kejap .kelam kabut nak pergi mana ? hahaha

13. MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
- Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

14. Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
- Jika melibatkan ubat doctor..sila rujuk doctor anda telebih dahulu .

15. Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
- Datang bulan boleh ambil mcm biasa.tiada masalah

16. saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ?
- yea boleh  

TOP QUESTION! 

Kenapa muka sy naik jerawat ? perlu ke minum air masak / plain water yang banyak jika ambil dian'z vitamin ?
- ni kesilapan kefahaman sebenarnya.. kalau anda tak ambek apa-apa supplement pun memang kena minum air yang banyak.. kalau tak banyak pun..sampai 3 liter.. mungkin 1.5liter sudah memadai..

sebab bila toksik tak boleh keluar.. jerawat naik.. walaupun anda pakai skin care terbaik di dunia..sama dgn supplement.. bila makan supplement.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tapi bila air tiada.. nak keluar melalui apa ?

so muka naik jerawat sikit-sikit time makan supplement sebelum mendapat kulit yang cantik. 
displin kena penting.. jangan set your mind.. makan supplement / pakai skin care terus kulit cantik tapi kalau anda sendri tiada displin





5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH DIANZ VITAMIN C& E 12000 MG?

? Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
? Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
pertama di malaysia.
? Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
? Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.

? Tablet yang sedap dan boleh di isap.

Hati-hati dengan produk tiruan fake. Beli yang original dari kami.



Testimoni yang berjaya!!!



























----------------------------------------------------------------------------

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN
ISI KANDUNGAN 1 BOTOL : 30 BIJI

HARGA : RM80 SM/ RM85 SS

HARGA PROMOSI KAMI : RM 45 SM / RM50 SS
FREE POSTAGE

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )

014-9809519

ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

 

SET COMBO !!!

DIAN'Z VITAMIN C & E  + NANO LIGHTENER CREAM
HARGA PROMOSI : RM80 + FREE POSTAGE


Tuesday, April 5, 2016

Niqab Qibtiyyah Exclusive



NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE

MATERIAL : 1. MATERIAL DI BAHAGIAN MUKA ARITACHI NO 1 ( DIJAHIT DUA LAPIS SUPAYA TIDAK JARANG
2. MATERIAL DI BAHAGIAN LAYER BELAKANG CHIFFON BERKUALITI TINGGI

HARGA : RM59

POSTAGE : RM7.40 SM / RM11.80 SS (HARGA TELAH DITETAPKAN OLEH PIHAT HQ) 

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP




----------------------------------------------------------------------------





 NIQAB SEDIA ADA TIDAK SELESA? 

Geng-geng purdah dan niqabis mesti dah lali dan tahu dengan masalah dalam pemakaian purdah ni..antaranya...

1. tidak selesa di bahagian mata kerana sempit dan kadang-kadang tercucuk mata apabila tunduk.
2. Asyik nak kena betulkan kain yang panjang dibahagian belakang
3. kalau pakai terlalu lama akan tinggalkan bekas di bahagian hidung
4. bagi yang memakai spek masalah xmuat spek mata nak masuk dalam niqab
5. jarang di bahagian mulut
6. tak cukup nafas sebab kain yang tebal dan sempit ruang bukaan dibawah niqab


Alhamdulillah .....dengan adanya Niqab Qibtiyyah Exclusive ni semua masalah anda selesai....






KENAPA AWAK PERLU DAPATKAN NIQAB QIBTIYYAH NI?

(v)  BREATHABLE
(v)  Selesa di bahagian hidung dan mata
(v) Bukaan mata yang sangat sesuai untuk si kaca mata
(v) Tidak perlu iron dengan kerap & kurang kedut
(v) Labuh menutupi dada





Jangan tak tau, selain berterbangan QE juga adalah niqab kami yang terpaling laris dan telah habis di jual hampir 1000pcs kurang dari 3 bulan. Haaaa amcam? Korang pun kena la try kalau nak rasai niqab berterbangan dan confirm selesa ni.





 Mesra specky
 Material lembut
 Senang bernafas
Tiada lagi masalah kesan di hidung
Dan banyak lagi lah. Yang pasti, JAMINAN KEPUASAN kepada awak semua






Niqab ini 2 layers ye . 1 layer di hadapan dan 1 layer lagi di belakang (labuh sehingga menutup punggung - bergantung pada ketinggian masing-masing)
_
InsyaAllah bukan saja mudah di pakai, kurang kedut, sangat selesa bernafas sepanjang hari, tidak berbau nafas (ini sangat penting)!





"NIQAB YANG TAK PEDIHKAN MATA"


Selalu kan bila pakai NIQAB, bawah mata sakit. Kadang tu sampai termasuk dalam mata. Jenuh la nak tarik ke bawah balik. Pastu tengah sembang-sembang, sekali niqab naik balik sampai masuk mata. Weeehhhh apehal sengsara sangat pakai NIQAB ni?







Haaaa itulah masalah yang kak Migha alami. Bukan senang nak berNIQAB ni. Nak kena cari yang betul-betul selesa supaya senang nak uruskan kerja atau berjumpa dengan orang kat luar. Takde la kang lepas jumpa orang, masuk kereta "HAH BUKAK TERUS, LEGAAAAAAAA!" Tak mau tak mau tak mau!- founder QE







Selalu jugak bila order ONLINE tak dapat kualiti macam yang diidamkan. Umpama seperti INDAH KHABAR DARI RUPA, wah gitu hehehe. Betul kan kan kan? Jangan risau. Sebab NIQAB dari QibtiyyahExclusive insyaAllah SELESA. Boleh lihat feedback pelanggan di QE ni rata-rata semuanya berpuashati.


So ape tunggu lagi? Nak rasakan tahap SELESA TERLAMPAU apabila berNIQAB? Jom try Niqab Qibtiyyah. 





Niqab Qibtiyyah Exclusive juga di datangkan dengan box yang exclusive....hai nama pun exclusive kan.... bagi suami-suami boleh lah jadikan QE ni sebagai hadiah buat para isteri-isteri anda. Boleh juga dijadikan barangan hantaran perkahwinan... Woww,....sweet kan...???







Testimoni pengguna yang sudah mencuba Niqab Qibtiyyah Exclusive..
































-------------------------------------------------------------
                                     

NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE

MATERIAL : 1. MATERIAL DI BAHAGIAN MUKA ARITACHI NO 1 ( DIJAHIT DUA LAPIS SUPAYA TIDAK JARANG
2. MATERIAL DI BAHAGIAN LAYER BELAKANG CHIFFON BERKUALITI TINGGI

HARGA : RM59

POSTAGE : RM7.40 SM / RM11.80 SS (HARGA TELAH DITETAPKAN OLEH PIHAT HQ) 


BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )

ATAU

PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design