Wednesday, October 25, 2017

EPHYRA PREMIUM : MINUM CERAH, SIHAT DAN BERTENAGA



EPHYRA PREMIUM


HARGA : RM150 SM/ RM 160SS


FREE SHAKER 


  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


-------------------------------------


Ephyra ialah sejenis minuman yang dibancuh dari serbuk (powder) untuk tujuan kesihatan dan kecantikan yang bermula dari dalaman badan.



Ephyra adalah gabungan hebat 9 antioksida daripada alam semulajadi, bahan yang terpilih iaitu hanya dari gred super A yang berkualiti tinggi dari serata dunia.


BAHAN HEBAT DI DALAM EPHYRA





1.Kolagen Ikan Laut Dalam
✔kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putih
laut dalam dari PERANCIS
✔Mengembalikan keremajaan kulit anda
✔Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
✔Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.

2. Buah Acai Berry
✔Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan menguatkan sistem kardiovaskular
✔Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
✔kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
✔Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.

3. Gam Akasia
✔Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
✔Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
✔Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman

4. L-glutathione
✔memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
✔Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
✔Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
✔Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi

5. Asthaxanthin
✔Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
✔Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
✔Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan

6. Serbuk tomato
✔Mengandungi banyak vitamin A dan C
✔Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
✔Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
✔Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.

7. Acerolla ceri
✔Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
✔kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
✔Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan masalah mata

8. Marigold bunga ekstrak
✔Mengandungi pelbagai karotenoid antioksida membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
✔berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
✔Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif

9. Superberry
✔diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
✔melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.

✔sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.





KHASIAT DAN KEISTIMEWAAN EPHYRA


1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat, jeragat , bintik-bintik hitam, kesan sunburn dan kulit berminyak
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu   makan
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.



 LAGI KELEBIHAN EPHYRA..


Mereka yang pentingkan kecantikan, kesihatan luar dan dalam, EPHYRA membantu kepada yang mempunyai masalah-masalah berikut :

✔Kulit berjerawat : Cara Menghilangkan Jerawat dengan berkesan
✔Kulit Berjeragat dan Berparut : cara menghilangkan bekas jerawat dengan cepat
✔Eczema / Penyakit Kulit
✔Gastrik / Masalah Usus
✔membantu Menurunkan Kolestrol
✔Stress / Kemurungan / Ceria
✔Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
✔Lelah / Penat / Semput
✔Arthritis Sendi
✔Menopause
✔Ketidakseimbangan Hormon
✔Alergi Makanan Laut
✔Resdung
✔Penyakit Gusi / Demam
✔Masalah Tidur / Kelesuan
✔Jangkitan Pundi Kencing
✔Sakit Sendi & Sengal Badan
✔Jantung / Saluran Darah
✔Migraine / Sakit Kepala
✔Masalah Senggugut / PMS
✔Jangkitan Virus / Bakteria
✔Darah Tinggi
✔Masalah Saraf
✔Thyroid



✔Membantu melegakan kesakitan tulang dan sendi
✔Membantu mengurangkan Sakit Sendi dan Sakit Lutut
✔Menguatkan akar rambut dan kuku.
✔Menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan, mengekalkan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus dan seterusnya melambatkan proses penuaan.
✔Melindungi sel-sel terhadap proses pengoksidaan yang merosakan kulit
✔Mengurangkan pertambahan melanin pada kulit (pigmentasi)
✔Memaksimumkan penjanaan sel-sel baru yang sihat
✔Melambatkan proses penuaan




KEBAIKAN EPHYRA UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI :-







✔Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
✔Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
✔Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
✔Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
✔Membantu mengelakkan sembelit
✔Membantu kesihatan perut dan kolon
✔Sebagai prebiotik ibu dan anak
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
✔Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
✔Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
✔Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
✔Membantu melebatkan rambut si ibu, sekaligus tiada lagi masalah rambut gugur
✔Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut




Hebat bukan?

Kerana itulah ribuan pengguna meyakininya dan kekal setia minum Ephyra bertahun-tahun kerana keberkesanannya yang mengkagumkan!

Setakat ini EPHYRA telah mendapat banyak testimoni yang mengatakan mereka berjaya menghasilkan susu yang banyak untuk simanja mereka..Nak tahu apa kelebihan EPHYRA?Kepada ibu-ibu yang mahu menyusukan simanja secara tegar atau sedang mencari petua tambah susu ibu EPHYRA adalah pilihan yang bijak!



• EPHYRA juga bertindak sebagai Energy Booster
• EPHYRA mampu menganjalkan semula badan ibu-ibu yang menggeleber selepas bersalin
• EPHYRA mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan   baby supaya kembali cantik
• EPHYRA memperbaiki kesan strech mark serta luka semasa bersalin
• EPHYRA mengekalkan rasa kenyang kepada mak-mak yang nak jaga badan selepas bersalin juga
 • EPHYRA ~ baby juga dapat manfaatnya ! Ephyra membantu untuk mencerahkankulit bayi yang disusui – hasilnya baby jadi gebu dan sihat!
• EPHYRA membantu menstabilkan hormon ibu  






Sesetengah orang fikir, supplement tambahan ni xpenting sbb dia rasa sihat, cergas & ok je! Tapi, jgn xtahu ye... pakar nutrisi juga menyarankan utk ambil supplement bg bantu tubuh badan kita. Kenapa??? 



1️⃣ MAKANAN HARIAN TAK SEIMBANG - dalam seminggu, terutama mereka yang bekerja.... mesti kerap makan di luar kan. Bila makan kat kedai, pilihan makanan byk & semuanya tinggi lemak, minyak gula,garam & perasa. Jadi supplement EPHYRA bantu berikan keseimbangan untuk gizi makanan kita. .


2️⃣ PELENGKAP NUTRISI KEPADA TUBUH - kita Xpernah tahu, badan kita kekurangan nutrisi apa / mungkin terlebih zat/vitamin apa. Jadi dengan EPHYRA, ia melengkapi zat/vitamin yang badan kita perlukan. .


3️⃣ KHASIAT MAKANAN YANG DAH DIMASAK MUDAH HILANG - betul, melalaui proses masak, khasiat & zat sesuatu makanan senang hilang. Apatah lagi jika ia makanan yg dipanaskan berulang kali. Jadi, kita makan... xdapat khasiat apa pun... rugi betul kan? .


4️⃣ TOKSIK YANG BANYAK - Badan kita terdedah makanan yang banyak toksik. Walaupun ianya sayur/buah segar -toksik dr racun serangga yg digunakan menjadikan badan kita tercemar sama. So, supplement seperti EPHYRA, membantu tubuh mengoksida bahan toksik dari badan. Alaa orang kata "kasi bersih dalam-dalam tu semua!"


5️⃣ FUNGSI TUBUH BADAN SEMAKIN SUSUT BILA BERTAMBAH USIA! - yes... sebab tu mak ayah kita bila berumur, mereka cepat penat... letih & mula tak berseri. Badan kita semakin susut fungsi & penyerapan zat bila bertambah usia. Melalui Ephyra, ia meningkatkan fungsi & kadar penyerapan zat / vitamin kepada badan. Maka badan akan dpt khasiat terbaik melalui pemakanan kita! .


Haaaa macam tu lah EPHYRA meningkatkan kualiti kesihatan kita. Ingat ye... EPHYRA bukan ubat... ia adalah MAKANAN TAMBAHAN & AGEN ANTI- OKSIDA UNTUK BADAN!





EPHYRA sangat bagus dalam membantu menjadikan kulit berseri dan anjal. Ia merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. EPHYRA mampu memulihkan pigmentasi. melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. 




KESAN PENGAMBILAN EPHYRA 


kesan hari pertama 
kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga

kesan hari ke-2 
kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar

kesan hari ke-3
kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 

kesan hari ke-7
~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar 
~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless
~ keseluruhan MUKA & badan akan rasa putih mulus.

Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra. 




INI SEBENARNYA BONUSSS!!!! EPHYRA bukanlah ubat kurus tetapi EPHYRA BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN!!! 


Memang ada feedback dr customer yg bgtau psal benda ni. Actually, bhn kandungan dalam EPHYRA seperti Gam Akasia & Acerolla Ceri merupakan kategori fiber yang mampu buatkan perut kenyang & pelawasan berjalan lancar.


Bila EPHYRA diambil pada waktu perut kosong - kadar penyerapan nutrisi adalah tinggi - jadi secara tak langsung ia membuatkan badan telah menerima makanan yg secukupnya utk dijadikan tenaga.


Lepas 1jam, barulah breakfast & korang boleh rasa - badan bertenaga, tak ada letih & hilang fokus! 








PRODUK INI MENJADI FENOMENA KERANA KEBERKESANANNYA;


✔Produk berstatus GMP Certified
✔DISAHKAN HALAL JAKIM DAN SELAMAT OLEH KKM
✔Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM No. rujukan : 300713 / 07 / 540
✔Produk Selamat & Berkesan
✔Produk kami sudah terbukti berkesan membantu ribuan orang
✔Ribuan testimoni yang sangat PUAS HATI
✔Perubahan ketara selepas minum, SEAWAL 7 HARI NAMPAK PERUBAHAN!!
✔IBU MENYUSU & wanita mengandung juga boleh minum EPHYRA





CARA PENGAMBILAN EPHYRA





✔ Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.

✔ Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.

✔ Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. 

✔ Nikmati ephyra yg berperisa oren, sangat lazat

✔ Elakkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra.

✔ Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.

note: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan.


BETULKAH BILA MINUM EPHYRA, TAK DIGALAKKAN MINUM KOPI? 





Jika diambil bersama, lebih merugikan? 

Sebenarnya, kafein di dalam kopi ini bukan sahaja boleh merosakkan kandungan vitamin & mineral dalam badan. Tapi boleh merosakkan semua kandungan vitamin yang lain, dalam badan. 

Penggambilan kafein boleh menggangu penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh badan kita. Jika seseorang meminum kafein pada jumlah yang terlalu tinggi, ia akan membawa kepada masalah kekurangan nutrien. Kafein boleh menurunkan kadar penyerapan nutrien atau meningkatkan pembuangan mineral dari tubuh badan. Antara sumber kafein yang popular adalah kopi, teh, minuman bergas, cocoa dan coklat.

So, camana pulak nak minum kopi tapi tak efek vitamin c dalam badan & x ganggu proses penyerapan EPHYRA secara maksimum dalam badan kita?

Haaa.. Jangan risau semua yang gemarkan kopi.

Ada caranya !!!

Antaranya:
✔️Jarakkan pengambilan kopi dan Ephyra. Amik kopi dulu then lepas 3-4 jam baru minum Ephyra. Ataupun sebaliknya. 
✔️jika susah, anda boleh juga tukar waktu pengambilan Ephyra pada waktu malam sekiranya minum kopi pada waktu pagi. 
✔️Minum air masak super banyak. 3-4 litre sehari!! Jangan malas. PENTING!
✔️Kurangkan minum air manis sebab air manis memekatkan darah dan menyukarkan proses penguraian segala vitamin yg kita makan. 

Ini antara tips dari kami utk anda semua - untuk memastikan Ephyra lebih berkesan dan tidak membazirkan pelaburan anda. 




LELAKI PUN BOLEH MINUM

Ephyra SANGAT BERKESAN untuk Lelaki kembalikan Kecergasan & Kesihatan tubuh badan anda.

✔ENERGY BOOSTER
✔MINDA LEBIH ALERT
✔BADAN LEBIH RINGAN
✔SAKIT2 BADAN HILANG
✔BANGUN PAGI SEGAR



CERGAS SAMPAI KE MALAM, TAMBAH GEBU + GLOWING WAJAH ANDA SEKARANG

✔Membantu Beri tenaga berpanjangan
✔Membantu Kulit lebih bersih ( jerawat hilang )
✔Membantu Mengawal berat badan ( kempiskan perut )
✔Membantu menyihat tubuh badan
✔Membantu mengatasi masalah rambut gugur




MEREKA DAH BERJAYA ANDA BILA LAGI!































-------------------------------------------



EPHYRA PREMIUM


HARGA : RM150 SM/ RM 160SS


FREE SHAKER 


  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design